Відділ профорієнтації та доуніверситетської підготовки

Зустріч зі студентами коледжів в Олександрії

Зустріч зі студентами коледжів в Олександрії

Щороку багато випускників закладів загальної середньої та фахової передвищої освіти Олександрії стають студентами нашого університету. Не випадково, адже ЦДУ ім. В. Винниченка тісно співпрацює з місцевою громадою та освітянами. Для нас завжди почесно побувати в цьому затишному місті, зустрітися з партнерами та молоддю.

29 березня 2024 року команда університету у складі професорки кафедри мистецької освіти Алли Растригіної, керівника відділу профорієнтації та доуніверситетської підготовки Кирила Панченка, а також наших партнерів – професора Единбурзького університету, британського композитора Найджела Осборна та фінансової директорки ГО «Арт  Дот» Світлани Баженової зустрілися з випускниками Олександрійського коледжу культури і мистецтв. Під час заходу митці поділилися з колегами та студентами досвідом із впровадження проєкту реабілітації  постраждалих від війни за допомогою засобів мистецтва. Кульмінацією зустрічі став музичний майстер-клас від Найджела Осборна

04 квітня 2024 року представники відділу профорієнтації та доуніверситетської підготовкиКирило Панченко та Аліна Бойко відвідали Олександрійський професійний ліцей. Мали нагоду ознайомитися із системою роботи закладу, його потужною матеріально-технічною базою, а головне, поспілкуватися зі студентами й обмінятися досвідом із колегами.

Щиро дякуємо керівникам закладів за співпрацю. Розширюємо наше партнерство та сприяємо розвитку освіти Центральної України.