• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Міжнародні та всеукраїнські наукові конференції

VІІ Міжнародна студентська науково-практична конференція: «Музика війни у ретроспективному та сучасному контексті»

16 травня 2024 року на кафедрі мистецької освіти  відбудеться VІІ Міжнародна студентська науково-практична конференція: «Музика війни у ретроспективному та сучасному контексті».

У рамках конференції відбудуться онлайн-конкурси диригентів, вокалістів та піаністів.

Запрошуємо здобувачів першого (бакалаврського), другого ( магістерського) та  третього( освітньо-наукового)  рівня вищої освіти вітчизняних  і зарубіжних  університетів.

VІ Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Мистецький освітній простір у контексті реалізації сучасної парадигми освіти»

 18 квітня 2024 року на кафедрі мистецької освіти відбудеться
VІ Міжнародна науково-практична онлайн-конференція
«МИСТЕЦЬКИЙ ОСВІТНІЙ ПРОСТІР У КОНТЕКСТІ РЕАЛІЗАЦІЇ СУЧАСНОЇ
 ПАРАДИГМИ ОСВІТИ»

Запрошуємо до участі науковців та здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти вітчизняних і зарубіжних університетів.

ХVIІІ Міжнародна науково-практична конференція «Мови і світ: дослідження та викладання»

Шановні колеги!

Запрошуємо взяти участь у ХVIІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Мови і світ: дослідження та викладання», яка відбудеться 28-29 березня 2024 року на факультеті української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка.

VI Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Цілісний підхід у психології та соціальній роботі: теорія та практика»

Кафедра психології та соціальної роботи запрошує взяти участь у VI Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Цілісний підхід у психології та соціальній роботі: теорія та практика», яка відбудеться 23 лютого 2024 року.

Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Вивчення та впровадження ідей Василя Сухомлинського в практику сьогодення»

Запрошуємо до участі у Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції  «Вивчення та впровадження ідей Василя Сухомлинського в практику сьогодення» студентів та молодих науковців. Конференція відбудеться 5 ‒ 6 жовтня 2023 року на базі Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись