pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Зустріч з випускницею факультету Оленою Павленко

Зустріч з випускницею факультету Оленою Павленко

Хороша, по-домашньому тепла зустріч сьогодні відбулася в стінах нашого університету з випускницею факультету, а нині вчителем та письменницею Оленою Павленко/Хелен Соул. Говорили про життя, навчання, університет, школу та кохання. Олена прочитала дещо автобіографічне власне оповідання «На поклик серця» про непростий вибір, який доводиться робити в житті кожній людині. А таких викликів в житті багато.

Куратор групи ДЛ 20 Б, доцент Баранюк І. Г.

Наша група (ДЛ 20 Б) досить довгий час перебувала на дистанційному навчанні й ось, нарешті, ми вийшли на заняття в університет. Крім лекцій та семінарських занять нам вдалося сьогодні ще й побувати на цікавій зустрічі з випускницею факультету педагогіки та психології – Оленою Павленко. Вона розповіла захоплюючі моменти зі свого життя, дала цікаві поради на майбутнє. Олена почала займатися письменницькою творчістю після закінчення університету, працюючи вчителем і початкових класів і вихователем групи подовженого дня у ззсо І–ІІ ст. № 4 м. Кропивницького.

Нам пощастило, оскільки ми були першими слухачами одного з оповідань Олени. Цей твір нікого не залишив байдужим, адже ввін про роздуми молодої дівчини, які спрямовані в майбутнє, про сенс життя. Зустріч була корисною та приємною!

Студентка 14 групи Анастасія Михайленко.