pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Студенти ЦДПУ взяли участь в екологічній акції до Всесвітнього Дня  Землі

Студенти ЦДПУ взяли участь в екологічній акції до Всесвітнього Дня Землі

22 квітня 2021 року студенти факультету педагогіки та психології, спеціальностей «Початкова освіта», «Дошкільна освіта», «Практична психологія» та «Позашкільна освіта», студенти природничо-географічного факультету, спеціальностей «Біологія та здоров’я людини», «Географія та туристично краєзнавча робота» та «Природничі науки» та викладачі Кравцова Т. О., Краснощок І. П., Мартін А. М., Шарапова Т. А. долучилися до екологічної акції, присвяченої Всесвітньому Дню Землі, яку організувало ГО «Молодіжний центр Кіровоградської області» та Центральноукраїнський державний будинок художньої та технічної творчості.

Захід є частиною ініціативи «Розробка та започаткування програми волонтерства на базі свого молодіжного центру» у рамках проєкту «Youth engagement: citizens’ participation through enhanced social action skills and tools (Active Citizens)», який впроваджується Британською Радою в Україні за фінансової підтримки Посольства Великої Британії та адміністрування ГО «Лабораторія Ініціативної Молоді».

Захід проводився із дотриманням рекомендованих протиепідемічних вимог.

Переглянути сюжет про акцію на каналі «Суспільне: Кропивницький» можна за посиланням:  https://www.youtube.com/watch?v=QgnV8mTA92c

Інформацію підготувала доцент Кравцова Т. О.