UNIVERSITY NEWS

Говоримо словом Шевченка

14 березня на факультеті філології та журналістики було проведено конкурс читців творів Тараса Шевченка серед студентів нашого університету. Декламаторські здібності продемонстрували  студенти-філологи та учні ліцею.

До складу журі входили викладачі кафедри української літератури: Гольник Оксана Олександрівна, Цепа Олександра Володимирівна, Лаврусенко Марія Іванівна та Буряк Олена Федорівна. Викладачі, які й самі могли б продемонструвати чудове знання поезії  Шевченка, з гордістю дивилися на студентів, які говорили словами великого Кобзаря  зі слухачами.

Усім учасникам було виголошено подяку за небайдужість до творчості Тараса Шевченка. Перше місце одноголосно дісталося студентці четвертого курсу факультету філології та журналістики Красніченко Єлизаветі, яка своїм виступом підкорила не лише журі, а й викликала захоплення серед слухачів і самих конкурсантів.

Друге місце присуджено студентці третього курсу факультету філології та журналістики Деркач Вікторії. Чудово, що студенти небайдужі до творчого спадку Кобзаря, але хотілося б, щоб наступного року учасників було більше, щоб брали участь не лише філологи та ліцеїсти, а й студенти інших факультетів нашого університету.