UNIVERSITY NEWS

Вічна пам'ять...

Вічна пам'ять...

Рада ветеранів університету, профспілка університету, факультет педагогіки, психології та мистецтв, кафедра педагогіки та спеціальної освіти з глибоким сумом сповіщає про трагічну загибель колишнього викладача, доцента, кандидата педагогічних наук, який працював в університеті з 1978 по 2008 роки на кафедрі, автора багатьох науково-педагогічних публікацій, посібників та монографій Василя Никифоровича Ликова.

Наукові праці Василя Никифоровича здебільшого були присвячені творчості В.О.Сухомлинському і в 2004 році він став лауреатом обласної педагогічної премії імені Василя Олександровича Сухомлинського. В.Н.Ликов був засновником та керівником педклубу "Сухомлинець". Вимогливий як до себе, так і до студентів, користувався повагою серед колег та студентів. Його лекції та практичні заняття вирізнялися глибоким змістом та науково-практичною глибиною. Студенти, яких навчав Василь Никифорович, мали ґрунтовні знання з педагогіки та історії педагогіки. Ликов В.Н. має велику плеяду своїх послідовників серед педагогічної спільноти міста, області та держави.

Світла пам'ять про Василя Никифоровича збережеться в серцях його учнів, колег і друзів. Висловлюємо співчуття з приводу тяжкої втрати рідним та близьким.