UNIVERSITY NEWS

Про результати анонімного опитування думки працівників університету про корупційні ризики

Відповідно до «Типового положення про уповноважений підрозділ (уповноважену особу) з питань запобігання та виявлення корупції» затвердженого Наказом НАЗК від 27.05.2021 року № 277/21; Плану заходів щодо дотримання законодавства з питань запобігання і протидії корупції в університеті та Наказу Ректора від 22.09.2023 року № 177-ун (про план проведенння моніторингових досліджень у ЦДУ ім. В. Винниченка)  та Розпорядження від 21 березня 2024 року № 14 «Про моніторингове дослідження» з 25 до 28 березня 2024 року проходило анонімне опитування серед працівників Університету.

Анкетування проводилося з метою підвищення ефективності заходів щодо запобігання та протидії корупції в університеті, а також дослідження освітнього середовища й виявлення факторів, що сприяють або можуть сприяти проявам зловживань і вчиненню порушень законодавства, зокрема антикорупційного.

З результатами опитування щодо виявлення думки працівників ЦДУ ім. В. Винниченка стосовно можливих корупційних ризиків у діяльності закладів вищої освіти можна ознайомитись на сторінці Антикорупційних заходів.