Юридична клініка

Бесіда на тему «Права людини та механізм їх захисту» для студентів другого курсу ОП «Дошкільна освіта»

Бесіда на тему «Права людини та механізм їх захисту» для студентів другого курсу ОП «Дошкільна освіта»

Продовжуючи заходи, спрямовані на розкриття поняття «захист прав людини», 28 березня 2024 року, в ЦДУ ім. Володимира Винниченка, представники юридичної клініки «Artium de lex», Бондар Аміна та Кодема Олександр, провели бесіду для студентів другого курсу ОП «Дошкільна освіта» на тему «Права людини та механізм їх захисту».

Під час заходу спікери розглянули основні принципи захисту прав людини та надали практичні поради щодо їх реалізації. Також вони проілюстрували матеріал прикладами з реального життя, де знання прав і самозахисту були надзвичайно важливими.

Особлива увага була приділена питанням самозахисту та обмежень, які повинні дотримуватись студенти. Спікери наголосили на важливості розуміння меж між самозахистом та неприпустимою поведінкою.

Учасники заходу активно обговорювали тему захисту прав людини та задавали численні питання. Вони також ділилися власними життєвими ситуаціями, які потребували захисту прав, та консультувалися щодо можливих шляхів їх вирішення.

Закликаємо всіх студентів бути ознайомленими зі своїми правами та обов'язками, вивчати питання самозахисту та дотримуватися встановлених норм.