• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Біологи продовжують озеленення рідної кафедри

Прикрасою будь-якої садової ділянки, без сумніву, є квіти. Барвисті клумби, строкато посипані різноманітними сортами квітів, – це гордість будь-якого садівника. Як приємно, добре попрацювавши на грядках, відпочивати, розташувавшись серед квітників, вдихаючи їх чудовий аромат.         До речі, психологи довели, що квіти роблять благотворний вплив на психічний стан людини: заспокоюють нерви, знімають стрес.

 

Тож 18 жовтня студенти кафедри біології на  чолі  з Дефорж Ганною Володимирівною та Калініченко Надією Андрієвною вирішили подарувати цю окрасу і нашій кафедрі, озеленивши ділянки її різними рослинами . В наступному році ми всі  зможемо спостерігати цвітіння  квіткових композицій, створених  руками наших студентів. Було посаджено розмаїття цибулевих та  лілейних  квітів. Оновлена  алея із різнокольорових хризантем. Восени ми завжди зможемо спостерігати квітучу барвистість морозу, посадженого біля кремезного горіха.

Студенти дружньо допомагали один одному та  приймали активну участь. Посадка квітів ще більше згуртувала та зарядила позитивом на цілий день. В загальному всі залишились задоволені та з піднесеним настроєм. Після закінчення роботи студенти 45 групи, дослухавшись поради керівників, вирішили створити квіткову ікебану, яка прикрасила своєю незвичайністю та чарівністю  кафедру біології.

 Студенти 45 групи Балинська Наталія  (текст)  та Альона Власенко (фото ряд).

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись