• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Чемпіонат області ВСБ

Чемпіонат області ВСБ

Уже стало доброю традицією, наприкінці учбового року проводити змагання в форматі 2 в 1. Перші - це відкритий чемпіонат області серед новачків, де спортсмени вперше випробували свої сили на татамі, другі - це відкритий чемпіонат міста, де спортсмени виборюють місце в збірній команді області на Всеукраїнські змагання.

Також, великий досвід та майстерність відпрацьовували суддівські бригади обласного відокремленого підрозділу Всеукраїнської федерації військово-спортивних багатоборств, які складалися з провідних спортсменів. Адже якісне знання правил - запорука успішного виступу на змаганнях. 

В змаганнях прийняли участь: команда СК «Буревісник» ЦДПУ ім. В. Винниченка Кропивницький, СК «Скіф» м. Благовіщенськ, ВПК «Саланг» м. Онуфріївка, наші давні друзі з міста Запоріжжя, а також спортсмени ПСК «Захист» м. Олександрія. Загальна кількість учасників склала біля 140 чоловік.

На урочистому відкритті змагань Голова відокремленого підрозділу Всеукраїнської федерації військово-спортивних багатоборств у Кіровоградській області, Заслужений тренер України, Андрій Ярошевський відмітив значущість цих змагань, адже після них багато спортсменів починали вдалі свої спортивні кар'єри і досягали значних спортивних успіхів.

Також виконав ряд приємних місій, привітав тренера відокремленого осередку міста Кропивницького - Олександра Бур`яноватого, який перший в історії Всеукраїнської федерації військово-спортивних багатоборств захистив дисертаційну роботу з даного виду спорту та отримав наукову ступінь, кандидата наук. В свою чергу Олександр Бур`яноватий подякував Голові обласного осередку та вручив диплом від імені завідувача кафедри фізичного виховання і оздоровчої фізичної культури ЦПДУ ім. В. Винниченка та Голови СК «Буревісник» за «Активну участь та посильну допомогу під час написання дисертаційної роботи з військово-спортивних багатоборств». 

Наші вихованці Чепурний Костянтин та Рошка Андрій (мистецький факультет) посіли почесні ІІ та ІІІ місця. Змагання пройшли жваво та емоційно, в дусі дружного протистояння. Спортсмени отримали чудовий досвід, дипломи та медалі.

Вітаємо з дебютом. Так тримати!

Інформацію надано факультетом фізичного виховання
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись