• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Міжвузівська лекція для магістрів на факультеті педагогіки та психології ЦДПУ

Міжвузівська лекція для магістрів на факультеті педагогіки та психології ЦДПУ

1 жовтня 2020 року відбулася міжвузівська лекція для здобувачів освіти магістерського рівня спеціальностей 013 Початкова освіта та 012 Дошкільна освіта Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка та Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради на тему «Уникнення помилок у практиках забезпечення академічної доброчесності».

У підготовці лекції брали участь консультант – доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри дошкільної та початкової освіти Ткаченко О. М. та лектор – кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри дошкільної та початкової освіти Прибора Т. О. (ЦДПУ ім. В. Винниченка) і консультант – доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри педагогіки, психології, початкової освіти та освітнього менеджменту Петриченко Л. О. та співлектор – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, психології, початкової освіти та освітнього менеджменту Блудова Ю. О. (КЗ «ХГПА» ХОР)

Під час лекції були розглянуті наступні питання: зміст та вимоги до академічної доброчесності, види порушень академічної доброчесності, запобігання академічного плагіату та його виявлення у наукових роботах.

Інформацію надала доцент Т. О. Прибора

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись