• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Конкурси і вакансії

Оголошується конкурс на заміщення вакантних посад

Згідно із Законом України “Про вищу освіту” та “Порядком обрання за конкурсом при заміщенні вакантних посад науково-педагогічних працівників та укладання з ними трудових договорів Центральноукраїнсього державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка (зі змінами)” оголошується конкурс на заміщення вакантних посад:

Кафедра спеціальної освіти і здоров’я людини

  • завідувача кафедри — 1.

Кафедра фізичного виховання і оздоровчої фізичної культури

  • завідувача кафедри — 1.

Умови конкурсу:

- на посаду завідувача кафедри — наявність наукового ступеня кандидата наук / доктора наук зі спеціальності відповідно до профілю кафедри та вченого звання доцента / професора відповідно до профілю кафедри, стажу науково-педагогічної роботи не менше 5 років.

Претенденти на усі посади науково-педагогічних працівників повинні відповідати кадровим вимогам щодо забезпечення провадження освітньої діяльності у сфері вищої освіти та післядипломної освіти для осіб з вищою освітою (постанова Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 р. № 347 “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2015 р. № 1187”).

Для участі в конкурсі претендент, який не працював у ЦДПУ ім. В. Винниченка, подає до відділу кадрів університету такі документи: заяву про участь у конкурсі, написану власноруч; особовий листок з обліку кадрів; засвідчені згідно з вимогами законодавства України копії дипломів про вищу освіту, наукові ступені, вчені звання; список наукових та навчально-методичних праць; документи, які підтверджують підвищення кваліфікації протягом останніх п’яти років.

Претендент на науково-педагогічну посаду, який працював у ЦДПУ ім. В. Винниченка, подає голові конкурсної комісії такі документи: заяву про участь в конкурсі, написану власноруч; список наукових та навчально-методичних праць; звіт про роботу за попередній період за встановленою в університеті формою.

Термін подання заяв та документів — 1 місяць із моменту публікації оголошення.

Адреса подання документів: науковий відділ ЦДПУ ім. В. Винниченка (каб. 213 корпусу № 5), вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький, 25006.

Тел.: (0522) 35-13-06.

Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка:
вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький, 25006, тел.: (0522) 32-08-89, факс: (0522) 32-08-89.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись