• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Газета "Університетський меридіан"

Вас вітає редакція оновленого «Університетського меридіану»! Оновилася як редакційна група, так і формат традиційного газетного видання. Це не перша спроба надати нового вигляду газеті нашого університету. Постійно знаходилися сміливці, які прагнули здійснити її ребрендинг, утім перемагали традиції і чорно-білий друк.
Поступово відкриті онлайн-ресурси університету витіснили друкований формат з активного вжитку, але ідея університетської газети, мабуть, належить до невмирущих. Наразі викладачі кафедри журналістики, видавничої справи та редагування і студенти 2–3 курсів спеціальності «Журналістика» факультету філології та журналістики загорілися ідеєю нового «УМ», який зможе підтримати виклики сучасної бренд-комунікації.
Традиційними залишаються зацікавленість життям нашого університету, зокрема людьми, які роблять його сучасним, динамічним, цікавим тощо. З новинок – вихід «УМ» у широкий світ соціальних медіа. Сторінка в Instagram @university_meridian особливо зацікавить студентську аудиторію.
Звичайно, буде все – помилки, непорозуміння, критика звідусіль, а, можливо, підтримка, співпраця, схвальні відгуки. Головне, що все це ми робимо з любов᾿ю до рідного університету.
Читайте, любіть і працюйте з нами однією командою!

 

Університетський меридіан. Випуск №17

Університетський меридіан. Випуск №17

Університетський меридіан. Випуск №16

Університетський меридіан. Випуск №16

Університетський меридіан. Випуск №15

Університетський меридіан. Випуск №15

Університетський меридіан. Випуск №14

Університетський меридіан Випуск №14

Університетський меридіан. Випуск №13

Університетський меридіан Випуск №13

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись