• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Міжнародна діяльність

На вченій раді університету заслухали питання про грантову діяльність в університеті

25 березня 2024 року відбулася чергова вчена рада університету, одне з питань якої було присвячене аналізу підсумків грантової діяльності університету та окреслення її перспектив. З доповіддю виступив помічник ректора університету професор Ренат Ріжняк. Детальніше з основними тезами його виступу можна ознайомитися, переглянувши презентацію.

У ЦДУ ім.В.Винниченка стартував міжнародний проєкт DILLUGIS

10 студентів та 8 викладачів  ЦДУ ім. В.Винниченка пройшли конкурсний відбір для участі в міжнародному проєкті DILLUGIS (Digital Labs & Lectures for Ukrainian, German & International Students) для онлайн навчання за курсами Східно-Баварського університету Амберг-Вайден.

Можливості для українських учасників у програмі «Горизонт Європа»

Сьогодні представник міжнародного відділу ЦДУ імені В.Винниченка Саркісян Тетяна Олегівна взяла участь у вебінарі «Можливості для українських учасників та особливості створення консорціуму у програмі «Горизонт Європа» за напрямом «Дослідницькі інфраструктури» у межах проєкту Talking about my idea».

«Солідарні з Україною»

29 лютого декан факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій, кандидат педагогічних наук, доцент Габелко Олена Миколаївна взяла участь у міжнародній конференції «Солідарні з Україною», яку організовував  WSG University ( Бидгощ, Польща). Говорили про шлях України до ЄС, про підтримку наших іноземних партнерів в усіх сферах.

Запрошуємо взяти участь у практичному вебінарі «Еразмус+»

Запрошуємо взяти участь у практичному вебінарі «Еразмус+» для молоді і спорту: як писати успішні проєкти для розбудови потенціалу», де Ви дізнаєтесь про лайфхаки пошуку партнерів та заповнення аплікаціних форм від ЕАСЕА та команд-переможців проєктів з розвитку потенціалу у сферах МОЛОДІ та СПОРТУ.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись