• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Міжнародна діяльність

Запрошуємо до участі в конфренції Perspektywy Women in Tech Summit 2024

Дорогі студентки, дорогі студенти!

Ми пишаємося тим, що підтримуємо жінок у сфері нових технологій, тому заохочуємо студенток і студентів відвідати Perspektywy Women in Tech Summit 2024 – найбільшу конференцію в Європі та Азії (і не тільки!) для жінок у сфері нових технологій!

ЦДУ ім. В.Винниченка взяв участь у II Міжнародному цифровому форумі

9 квітня 2023 року відбулася II міжнародна наукова конференція, організована WSG University (Бидгощ, Польща). Представником від Центральноукраїнського державного університету імені В. Винниченка стала асистентка кафедри германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання та здобувачка третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за ОНП «Філологія (українська мова та література)» Івашина Оксана із доповіддю «The impact of artificial intelligence on equity and justice in education».

Відтепер міжнародна академічна мобільність доступна і для студентів-чоловіків за спеціальних умов

Уряд ухвалив зміни щодо перетину державного кордону студентами віком від 18 до 22 років. Йдеться лише про студентів, які навчаються на бакалавраті за денною формою у будь-якому ЗВО України.

ЦДУ ім. В.Винниченка взяв участь в заході "Можливості участі українських партнерів у міжнародних Програмах ЄС Interreg Europe/URBACT"

27 березня 2024 року об 11:00 в приміщенні Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати під егідою Регіонального офісу міжнародного співробітництва у Кіровоградській області відбувся презентаційний захід "Можливості участі українських партнерів у міжнародних Програмах ЄС Interreg Europe/URBACT".

На вченій раді університету заслухали питання про грантову діяльність в університеті

25 березня 2024 року відбулася чергова вчена рада університету, одне з питань якої було присвячене аналізу підсумків грантової діяльності університету та окреслення її перспектив. З доповіддю виступив помічник ректора університету професор Ренат Ріжняк. Детальніше з основними тезами його виступу можна ознайомитися, переглянувши презентацію.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись