• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Громадська діяльність студентів факультету педагогіки, психології та мистецтв

Громадська діяльність студентів факультету педагогіки, психології та мистецтв

14 жовтня 2021 року відбувся відкритий обласний фестиваль учнівської та студентської творчості «Козацькі клейноди», що проводиться за підтримки управління молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації, ГО «Молодіжний центр Кіровоградської області», Центральноукраїнського державного будинка художньої та технічної творчості на базі «Козачого острову» м. Кропивницького.

Як волонтери, взяли активну участь у заході студенти спеціальності 011 Освітні педагогічні науки (Позашкільна освіта), спеціальності 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта за наставництва викладачів кафедри педагогіки та менеджменту освіти Кравцової Т. О., Краснощок І. П., кафедри педагогіки дошкільної та початкової освіти Шарапової Т. А.

Учасники вокального гуртка під керівництвом ст. викладача Шарапової Т. А. презентували номери у концертній програмі відкритого обласного відкритого фестивалю учнівської та студентської творчості «Козацькі клейноди», рекламували ЦДПУ й факультет педагогіки, психології та мистецтв.

Команда студентів «Ліра» спеціальностей 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта перемогли у квесті «Козацькі скарби», який проводився у рамках відкритого обласного фестивалю учнівської та студентської творчості «Козацькі клейноди», отримали призи від шведських волонтерів, настільну командну гру та рюкзаки.

Активні студенти факультету є взірцем для наслідування та мотиваторами для одногрупників.

Інформацію надала доцент Тетяна Кравцова

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись