• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

 Вебінар

Вебінар "Особливості консультування клієнтів в умовах пандемії COVID-19" (психологічні аспекти)

З кожним днем в Україні зростає усвідомлення важливості якості психологічних послуг та можливості їх надання. Сьогодні існує гостра потреба в наявності фахівців, компетентних для надання фахової психологічної допомоги у її різноманітних проявах (психодіагностика, психологічне консультування, психотерапія, просвітницька робота з населенням).

17 листопада 2021 студенти четвертого курсу факультету педагогіки, психології та мистецтв і другого та третього курсу факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій прийняли участь у науково-практичному вебінарі «Особливості консультування клієнтів в умовах пандемії COVID-19», проведеному під егідою Кропивницької філії Української Спілки Психотерапевтів та Української Асоціації Арттерапії.

Член Української спілки психотерапевтів, кандидат психологічних наук, старший викладач кафедри психології Близнюкова О.М. ознайомила студентів з можливостями професійних спільнот щодо надання психологічної допомоги особистості. Слоган «Сила в Єднанні!» невипадково є провідним для Національної психологічної асоціації України, оскільки завданнями об’єднання психологів-професіоналів є обмін науковою інформацією та досвідом практичної діяльності, регулювання норм і стандартів професійної діяльності, підвищення кваліфікації, регулювання статусу та норм професійних відносин між психологами та роботодавцями.

Голова Кропивницької філії УСП, президент Української асоціації арттерапії Тараненко Р.К. презентував особливості арттерапевтичного підходу у консультуванні клієнтів, наголошуючи на необхідності індивідуального підходу від діагностики до зцілення.

Провідний спеціаліст Кропивницького міського центру соціальних служб, заступник голови Кропивницької філії УСП, сімейний консультант в методі Позитивної психотерапії Клименченко О.А. представила особливості роботи з клієнтами в методі Позитивної психотерапії задля збереження психічного здоров’я молоді.

Оскільки сфера психологічних послуг є багатогранною, співпраця фахівців у сфері психології та психічного здоров’я є важливим кроком для покращення якості та професійного рівня психологічних послуг.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись