• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Ректор університету взяв участь у тренінгу з управління навчальними закладами в кризових ситуаціях

Ректор університету взяв участь у тренінгу з управління навчальними закладами в кризових ситуаціях

16-17 березня в Києві проходив тренінг «Управління закладами освіти в кризових ситуаціях». Учасники заходу працювали над шляхами вирішення важливих проблем, що постають перед закладами вищої освіти у нинішніх непростих умовах, аналізували успішні стратегії організації навчального процесу в умовах криз і воєнного стану, розробляли програми роботи з ВПО, підходи до управління персоналом, інструменти мотивації та поповнення ресурсів для успішної роботи. Крім того, значна частина тренінгу була присвячена особливостям взаємодії освітнього закладу з міжнародними організаціями, розробкам партнерських проєктів, участі у міжнародних грантових програмах тощо.

Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка представляли ректор університету, професор Євген Соболь та помічник ректора Дмитро Янчук.

За словами Євгена Юрійовича, тренінг був надзвичайно насиченим та продуктивним: «Я відчув підтримку однодумців і колег. І, звичайно, отримав багато важливої інформації. Говорили про виклики, які привнесла війна. І шукали відповідей на питання, з якими досі не стикались. Ми різні. Я про навчальні заклади і регіони, де вони розташовані. Але проблеми, з якими зіткнулись, часто подібні. Разом їх вирішувати легше».

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись