• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Профорієнтація з учителями комунального закладу «Спеціальна школа №1 Міської ради міста Кропивницького»

Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному та дорослому віці. Він має велике значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії — це, по суті, вибір життєвого шляху, вибір долі.

У сучасних умовах світ професій дуже рухливий: немала частина старих професій зникає, багато виникає нових спеціальностей. Спостерігається масова перекваліфікація. Професійна орієнтація у школі врахувує перехід до більш престижних, цікавих і оплачуваних професій.

Здобувачі освіти повинні знати якомога більше професій, їх особливості, вміти порівняти свої можливості з вимогами професій до її носіїв.

Завданням профорієнтаційної роботи зі вчителями комунального закладу «Спеціальна школа №1 Міської ради міста Кропивницького» є вступ на добір до ЦДУ імені Володимира Винниченка на факультет педагогіки, психології та мистецтв, а саме на спеціальність "Спеціальна освіта (Олігофренопедагогіка і логопедія)", перспектива вдосконалення своєї професії і свого професійного рівня!

image 67513601

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись