• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Рейтинги університету

ЦДУ імені Володимира Винниченка став одним із найпопулярніших закладів вищої освіти України

ЦДУ імені Володимира Винниченка увійшов до ста найбільш затребуваних закладів освіти України. Цей рейтинг було складено відповідно до кількості заяв від абітурієнтів за даними інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA».

Дякуємо молоді, абітурієнтам за довіру. Це мотивує та додає відповідальності.

Нагадуємо: набір на навчання триває.

На шляху до мети: ЦДУ посів почесне місце серед ЗВО України

Інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua» оприлюднив консолідований рейтинг закладів вищої освіти України 2023 року. Використано дані авторитетних експертів, ЗМІ, національних рейтингів закладів освіти: «Топ-200 Україна»«Scopus»«Бал НМТ на контракт».

ЦДПУ увійшов до рейтингу найбільш популярних ЗВО серед вступників

Центральноукраїнський державний педагогічний університет ім. в. Винниченка увійшов до рейтингу 100 закладів вищої освіти України, що користуються найбільшою популярністю серед вступників у 2022 році.

За даними інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», що розміщує рейтингові списки абітурієнтів, до закладів вищої освіти цьогоріч подано понад 1 млн 100 тисяч заяв від вступників, зокрема абітурієнтами на основі повної загальної середньої освіти для здобуття кваліфікаційних рівнів бакалавра подано близько 635 тисяч заяв.
ЦДПУ посів 96-ту сходинку у рейтингу.

ЦДПУ ім. В. Винниченка увійшов до ТОП-10 найкращих педагогічних ЗВО країни

Центральноукраїнський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка посів десяту сходинку серед 10 найкращих педагогічних вишів у консолідованому рейтингу вищих навчальних закладів України.

Високі показники ЦДПУ імені В. Винниченка в рейтингу українських вишів за підсумками вступної кампанії 2018 року

На початку грудня було оприлюднено щорічний рейтинг закладів вищої освіти за результатами вступної кампанії 2018 року, уже вдруге складений інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA». В усіх чотирьох рейтингах, де ранжирувався Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка, - «Найбільший бал ЗНО на бюджет», «Найбільший бал ЗНО на контракт», «Вступники зараховані на контракт», «Вступники зараховані на бюджет» - наш ВНЗ перебуває у верхній половині списку з кількох сотень вітчизняних вишів, а за окремими показниками входить до чільної сороківки.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись