• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Оголошення

ЦДУ уклав угоду про співробітництво у сфері освіти, науки та культури з Сілезькою академією

ЦДУ уклав угоду про співробітництво у сфері освіти, науки та культури з Сілезькою академією

Кафедра теорії і методики фізичного виховання ЦДУ імені Володимира Винниченка ініціювала підписання угоди про співробітництво між Сілезькою академією (Катовіце, Польща) та Центральноукраїнським державним університетом імені Володимира Винниченка. Угоду підписали ректор ЦДУ Євген Соболь та ректор Сілезької Академії Александр Остенда.

Предметом договору став обмін досвідом в галузі організації освітнього процесу і методики викладання, проведення науково-методичних конференцій і семінарів із проблем впровадження сучасних методів навчання; обмін навчальними планами, навчально-методичною літературою і програмними продуктами, викладачами та студентами; спільна підготовка і видання навчальних посібників і підручників. Окремим напрямом стали проведення двосторонніх наукових стажувань викладачів, аспірантів і студентів; участь у підготовці і виконанні спільних наукових проектів, у тому числі в рамках міждержавних програм і міжнародних грантів тощо.

Загалом кафедра з початку 2022–2023 навчального року приклала багато зусиль для налагодження дружніх стосунків з закладами вищої освіти у сфері освіти, науки та культури, як державними, так і закордонними країнами: Академією прикладних наук, Вищою школою управління та адміністрації в Ополє (Польща), Донецьким національним університетом імені Василя Стуса, Глухівським національним педагогічним університетом імені Олександра Довженка. Щиро вдячні колегам із ЗВО, які долучились до активної співпраці з нашим університетом і сподіваємось на продуктивні і дружні стосунки, які чекають нас попереду!

Кафедра теорії і методики фізичного виховання

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись