• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
lib_logo

Бібліотека ЦДУ ім. В.Винниченка

Список літератури до Першої регіональної науково-практичної конференції

Враховуючи воєнний стан та необхідність забезпечення першочергових потреб держави, необхідно переосмислити сучасне місце гуманітарних наук в системі людських цінностей. Сьогодення змінило стиль мислення як у суспільства загалом, так і в здобувачів вищої освіти зокрема. Стоїть завдання забезпечити відповідний розвиток таких галузей: освіта, наука і культура, тобто тих, які відповідають за духовне життя, за формування в особистості певних ціннісних орієнтацій, які підсилять сферу національної безпеки та оборони, а в подальшому, допоможуть відновити нашу державу.

Відділ бібліографії підготував рекомендаційний список літератури для супроводу Першої регіональної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих вчених «Пріоритетні напрямки розвитку гуманітарних наук та методик їх навчання у закладах вищої освіти України».

"Вільні читають українською"

До відома вузівської спільноти!
Запрошуємо Вас долучитись
до Всеукраїнського проєкту збору книжок
"Вільні читають українською".

Мета заходу: формування книжкових поличок в укриттях та гуманітарних штабах областей, які постраждали внаслідок російської військової агресії.

Чекаємо на Вас у бібліотеці (1 поверх).

До 210-річчя від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка розгорнута книжкова виставка «Раз добром нагріте серце вік не прохолоне»

9 березня ми відзначаємо 210-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка - українського поета, прозаїка, драматурга, художника, громадського діяча.

Тарас Григорович Шевченко – велика і невмируща слава українського народу. В особі Шевченка український народ ніби злив свої найкращі духовні сили та обрав його співцем своєї історичної слави та соціальної недолі, власних сподівань і прагнень.

Різдво в Україні

Нарешті сніжно-біла красуня Зима завітала і до нас у гостини. Припорошила землю сріблястими сніжинками, прикрасила дивними візерунками ялинки. Подих чарівної казки забринів у повітрі, насиченому ароматом хвої та цитрусових. І недарма…

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись