• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Студентська рада Університету

Студенти мають бути вмотивовані!

Саме під таким гаслом 29 листопада 2017 року відбулось чергове засідання Студентської ради Університету.

DSC 7428

Окрім звичайного порядку денного, це засідання відзначилось зустріччю студентського активу з ректором Олегом Анатолійовичем Семенюком та врученням цінних подарунків найактивнішим членам студентських рад факультетів.

DSC 7430

Відкриваючи засідання, голова студентської ради О. Болєлов зазначив, що проведення зустрічі з адміністрацією Університету має бути одним із перших кроків новообраного складу студентської ради.

DSC 7439

Олег Анатолійович Семенюк висловив своє бачення напрямків роботи студентського самоврядування і наголосив на об'єднанні зусиль для розвитку педагогічного закладу та подоланні опозиційного ставлення студентів до адміністрації. У ході бесіди виокремили головні пункти подальшої співпраці: створення зон комфорту на факультетах, підтримку таких клубів як: “Що?Де?Коли?”, “КВК”, боротьбу з негативними звичками студентів та головні проекти для розвитку, але про це ви дізнаєтесь трохи пізніше.

DSC 7440

Під час планового засідання, відбулося нагородження найактивніших членів студентських рад (за поданням студентських активів факультетів) минулого скликання. Подяки та цінні подарунки отримали: Стеба М., Гева Б., Войтенко Я., Стець Д., Максименко А., Начоса Н., Воєвода О., Москачук К. З погляду на сказане вище, залишається лише побажати студентському самоврядуванню розвитку та плідної праці.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись