• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Профком

Робота спортивно-оздоровчої комісії

У зв’язку з військовими діями в країні та з необхідністю забезпечення безпеки під час повітряних тривог профком не ініціював проведення масових заходів, але спортивно-оздоровча комісія проводила систематичну роботу, спрямовану на оздоровлення членів колективу.

Спортивно-оздоровча робота

На жаль, у зв’язку із карантинними обмеженнями, спричиненими Covid-19 та військовими подіями в країні, протягом 2022 року не було можливості проводити спортивну роботу, але комісія проводила систему роботи для організації та проведення оздоровлення членів колективу.

Діяльність спортивно-оздоровчої комісії за 2015–2019 роки

Спортивно-оздоровча комісія профкому у складі голови – О. В. Арапова, членів – Л. П. Томак, А. Л. Бабенка, С. Й. Ротар за звітний період проводила різноманітну роботу серед викладачів та співробітників ЦДПУ ім. В. Винниченка.

Спортивне свято для викладачів та співробітників педагогічного університету

15 червня 2019 року напередодні Трійці профспілковий комітет Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка організував для викладачів та співробітників вишу чудове спортивне свято на базі «Буревісник». Ініціаторами, організаторами та натхненниками веселих, творчих, азартних, динамічних конкурсів виступили представники факультету педагогіки та психології – заступник декана з навчально-виховної роботи Шарапова Тетяна Анатоліївна, доцент Горська Олена Олександрівна та студенти факультету.

Всеукраїнські змагання з шахів серед працівників освіти

З 27 лютого по 1 березня 2019 року в місті Києві на базі Дитячого позаміського закладу оздоровлення й відпочинку «Пуща-Водиця» відбулися Всеукраїнські змагання з шахів серед працівників освіти. Цього року участь у змаганні брали участь понад 110 учасників із 21 області та міста Києва – працівники закладів освіти, які є членами первинних профспілкових організацій працівників освіти і науки України.

Спортивне свято між командами викладачів

Профком Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка 19 травня на спортивно-оздоровчій базі університету "Буревісник" організував спортивне свято для викладачів і співробітників вишу. Вісім команд-учасниць від факультетів і підрозділів виконували різні завдання у вправності, координації рухів, злагодженості дій, показали зразки чіткої взаємодопомоги і підтримки один одного. Усі змагання супроводжували координатори студентського профкому.

ВСЕУКРАЇНСЬКІ ЗМАГАННЯ З ШАХІВ СЕРЕД ОСВІТЯН

8 – 10 грудня 2016 року у м. Київ у таборі ЦК Профспілки «Пуща-Водиця» відбулися Всеукраїнські змагання з шахів серед освітян – членів Профспілки працівників освіти і науки України. У заході брали участь команди з тринадцяти регіонів України. Всі команди делеговані організаційними ланками Профспілки, загалом – понад 70 осіб. Серед них – 15 вчителів, 18 викладачів та працівників вищих навчальних закладів, 20 тренерів, викладачів та керівників гуртків ДЮСШ і позашкільних закладів. Серед гравців: 3 майстри спорту міжнародного класу, 5 майстрів спорту, 17 кандидатів у майстри спорту, 20 першорозрядників тощо.

Спартакіада «Здоров’я» – 2016

З 10 березня по 6 квітня 2016 року у Кіровоградському державному педагогічному університеті імені В. Винниченка проходила традиційна Спартакіада «Здоров’я» серед професорсько-викладацького складу та співробітників вишу. У цьому році, на жаль, повноцінно у всіх змаганнях взяло участь лише чотири команди: факультету фізичного виховання, історії та права, фізико-математичного факультету, кафедри фізичного виховання та оздоровчої фізичної культури. Команди мистецького факультету та відділу охорони в ігрових видах спорту не виставляли своїх представників, що істотно вплинуло на підсумки змагання. Факультети педагогіки та психології, філології та журналістики, іноземних мов, природничо-географічний та інші підрозділи вишу у цьому році знову проігнорували Спартакіаду, що свідчить про недостатню спортивно-масову роботу, насамперед, первинних профспілкових організацій цих факультетів.  

Спартакіада «Здоров’я» – 2015

img 06З 24 лютого по 11 березня 2015 року у Кіровоградському державному педагогічному університеті імені В. Винниченка проходила традиційна Спартакіада «Здоров’я» серед професорсько-викладацького складу та співробітників вишу. Команди факультетів, на відміну від попередніх років, коли були розділені на дві підгрупи «А» і «Б», зараз складали одну турнірну лігу. На жаль команди учасників змагань виставили лише шість підрозділів університету: кафедра фізичного виховання та оздоровчої фізичної культури, відділ охорони, факультети фізичного виховання, фізико-математичний, історії та права й мистецький. Факультети педагогіки та психології, філології та журналістики, іноземних мов, природничо-географічний у цьому році проігнорували загальноуніверситетський спортивний захід, що є недоопрацюванням, насамперед, первинних профспілкових організацій цих факультетів.

Спартакіада “Здоров’я“ – 2013

Вже традиційним у нашому вузі є проведення Спартакіади “Здоров’я“ серед професорсько-викладацького складу та співробітників вузу.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись