• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Юридична клініка

Онлайн-лекція для 9 класу Високобайрацької гімназії Великосеверинівської сільської ради на тему: «Правоохоронні органи України»

29 березня 2024 року в межах проходження практики у юридичній клініці «Artium de Lex» ЦДУ ім. В. Винниченка здобувачі другого (магістерського) рівня ОП Право провели онлайн-лекцію для 9 класу Високобайрацької гімназії Великосеверинівської сільської ради на тему: «Правоохоронні органи України».

Бесіда на тему «Права людини та механізм їх захисту» для студентів другого курсу ОП «Дошкільна освіта»

Продовжуючи заходи, спрямовані на розкриття поняття «захист прав людини», 28 березня 2024 року, в ЦДУ ім. Володимира Винниченка, представники юридичної клініки «Artium de lex», Бондар Аміна та Кодема Олександр, провели бесіду для студентів другого курсу ОП «Дошкільна освіта» на тему «Права людини та механізм їх захисту».

Правопросвітницький захід «Права та обов’язки внутрішньо переміщених осіб»

15 березня 2024 року в межах проходження виробничої практики у юридичній клініці «Artium de Lex» ЦДУ ім. В. Винниченка був проведений правопросвітницький захід на тему «Права та обов’язки внутрішньо переміщених осіб» для здобувачів ОП Право першого (бакалаврського) рівня ЦДУ ім. В. Винниченка.

Лекція для 11 класу Ліцею № 4 м. Новоукраїнка на тему: «Права та обов’язки громадян під час воєнного стану»

11 березня 2024 року відбулась онлайн-лекція на тему «Права та обов’язки громадян під час воєнного стану», яку організувала в межах проходження виробничої практики у юридичній клініці «Artium De Lex» ЦДУ ім. В. Винниченка Іщенко Анастасія для учнів 11 класу Ліцею № 4 м. Новоукраїнка.

Полілог з першокурсниками на тему «Прояви та протидія булінгу»

1 березня 2024 року, продовжуючи заходи присвячені темі булінгу, в межах виробничої практики, студенти-консультанти юридичної клініки «Artium de Lex» ЦДУ ім. В. Винниченка організували зустріч зі здобувачами першого курсу ОП «Право» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти на тему «Прояви та протидія булінгу».

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись