filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

На факультеті української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій відбулося читання творів В. Шекспіра

На факультеті української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій відбулося читання творів В. Шекспіра

"All the world a stage..." - сьогодні відомий вислів В. Шекспіра став справжнім гаслом нашого поетичного батлу. Учні десятих класів української філології та іноземної філології-1 Наукового Ліцею та першокурсники спеціальностей Переклад та Прикладна лінгвістика факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій ЦДУ ім. В. Винниченка демонстрували акторську майстерність та неймовірну витримку, коли їм довелося декламувати поезії відомого поета і драматурга мовою оригіналу на різних майданчиках: в укритті корпусу ЦДУ №4 та укритті ЦДУ №5, у KOWO Center.

Учасники конкурсу виконували монолог Гамлета в різноманітних інтерпретаціях, діалоги Ромео та Джульєтти, Гораціо і Гамлета, сонети, створені в різний період життя поета. Для них це стало чудовою нагодою побороти страх публічного виступу, відпрацювати навички англійської вимови, інтонації та відкрити в собі нові таланти.

Попри робочу назву "Поетичний Батл", скоріше отримали можливість ближче познайомитися, знайти нових друзів, побачити можливості для подальших спільних англомовних і не тільки проєктів. 

Дякуємо дирекції Наукового Ліцею та Ректорату ЦДУ за сприяння проведення заходу.