UNIVERSITY NEWS

Університет підписав Меморандум про співпрацю з Благодійним фондом «Науковці та освітяни для ЗСУ»

Університет підписав Меморандум про співпрацю з Благодійним фондом «Науковці та освітяни для ЗСУ»

12 квітня 2024 року Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка в особі ректора Євгена Соболя підписав Меморандум про співробітництво та взаємодію з Благодійною організацією «Благодійний фонд «Науковці та освітяни для Збройних Сил України» в особі директора Юлії Черевичної.

Метою співпраці сторін є розвиток взаємовигідної та довгострокової співпраці для виконання Сторонами своїх статутних завдань на основі спільних сфер діяльності, а саме: допомога Збройним Силам України; залучення Сторін до участі у спільних науково-практичних конференціях, семінарах, круглих столах, нарадах та інших заходах, спрямованих на вирішення статутних завдань Сторін; інформаційно-комунікаційне взаємне забезпечення; обмін необхідними знаннями, інформацією задля забезпечення продуктивної роботи; сприяння освітній діяльності, спільна організація та участь у заходах щодо правової освіти молоді, її профорієнтації та інші форми співпраці.

Науковці та освітяни – це інтелектуальна спільнота, яка завжди тримає освітній фронт, функціонування якого можливе лише завдяки нашим Збройним Силам України. Тільки об’єднання спільних зусиль наближає Перемогу!

З текстом меморандуму можна ознайомитись за посиланням