• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

НАВЧАННЯ ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ МАЙБУТНІХ СУДНОВОДІЇВ У КОНТЕКСТІ ЇХ ПРОФЕСІЇ

Херсонська державна морська академія

Доброштан Олена

Система освіти у нашій країні вступила у період фундаментальних змін, що характеризуються новим розумінням цілей навчання, новими концептуальними підходами до розробки і використання навчальних технологій. Тому поставлені перед вищими морськими освітніми закладами завдання щодо поєднання навчання з подальшою продуктивною працею, підвищення ефективності навчання можуть бути реалізовані за умовами підвищення якості математичної освіти за рахунок посилення її прикладного та професійного спрямування.

Детальніше

Коментарі   

# Худякова Вікторія 16.05.2021, 19:38
Дякую за цікаву статтю! Згодна з автором, що при скорочені аудиторних годин відпрацювати навички розв'язування задач буде набагато складніше :sigh:
# Суботінова Ангеліна 13.05.2021, 18:53
Дякую за таку статтю! Повністю згодна з автором, теоретичний матеріал потрібно закріплювати практикою, та удосконаленням навичками
# Канчук Уляна 12.05.2021, 23:02
Так, наша країна вступила в період фундаментальних змін у навчанні. Я погоджуюсь з тим, що вища математика має реалізовуватися з розв'язанням прикладних задач, але скорочення лекційного матеріалу може негативно відобразитися на знаннях учнів, адже складно на практиці без достатньо обширної інформації засвоїти матеріал і використовувати його у подальшому житті.
# Катерина Куцак 12.05.2021, 20:58
Дякую за цікаву і актуальну статью.
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись