• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Завершилась виробнича практика магістрантів спеціальності 053 Психологія

Завершилась виробнича практика магістрантів спеціальності 053 Психологія

Магістранти спеціальності 053 «Психологія» та "Психологія бізнесу і управління" завершили виробничу практику, яка тривала з 18.09.23 по 10.11.23 (метод. керівники від ЗВО канд. психол. наук, доц. Галушко Л. Я. та канд. психол. наук, доц. Радул І. Г., груп. керівник канд. психол. наук, доц. Близнюкова О.М.). Місцем проходження практики було обрано державні та приватні заклади освіти Кіровоградської та Миколаївської області, Центр психічного та фізичного здоров’я «Фенікс», приватна двомовна школа «Академія», психоневрологічний диспансер, реабілітаційний центр, що підтверджує бажання та готовність майбутніх спеціалістів охопити різні вектори надання психологічних послуг.

Під час проходження практики магістранти змогли успішно втілити теоретичні знання у практичній діяльності, реалізувати поставлені задачі та здобути новий цікавий і корисний досвід в улюбленій професії, налагодити професійні взаємозв’язки з психологами закладів, впроваджуючи кращі практики у психологічній допомозі.

Магістранти продемонстрували високий рівень компетентностей в процесі проведення індивідуального психологічного консультування, діагностичної та корекційної роботи, у розробці та проведенні просвітницьких та профілактичних заходів. На місцях проходження практики магістранти зарекомендували себе відповідальними та креативними спеціалістами,  представляючи ЦДУ імені Володимира Винниченка.

На звітній конференції магістрантів відбулося активне обговорення набутого досвіду та отриманих результатів досліджень, обмін враженнями та окреслення перспектив подальшого професійного розвитку.

Інформацію підготувала кандидат психологічних наук, доцент Близнюкова О.М.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись