• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Застосування машинної вишивки у виконанні кваліфікаційних робіт майбутніми вчителями технологій

УДК 378:687.1

Єжова Ольга, Манойленко Наталія, Боса Тетяна

Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка

Постановка проблеми у загальному вигляді. Кваліфікаційна робота бакалавра передбачена навчальним планом підготовки майбутніх вчителів трудового навчання. В процесі її підготовки та захисту студенти виявляють здатність самостійно розв’язувати професійні завдання на основі набутих в процесі навчання знань, умінь та компетенцій. Важливою вимогою до кваліфікаційної роботи є її скерованість на розроблення та застосування новітніх технологій наукового пошуку та розв’язання прикладних завдань. Водночас потребує розроблення методологія застосування інноваційних технологій, обладнання та матеріалів при виконанні кваліфікаційної роботи. Як зазначено у [1], складовою виробничо-технологічної компетентності інженера-педагога є готовність добирати та застосовувати сучасне обладнання. Крім того, сучасний вчитель повинен уміти добирати нові матеріали з урахуванням прогнозу їх розвитку, викладеного у [4].

Детальніше

Коментарі   

# Олександр Царенко 20.04.2018, 08:18
Стаття актуальна і своєчасна, наведено матеріал, важливий як для технологічної, так і для професійної освіти
# Оксана 18.04.2018, 23:53
Застосування комп'ютеризован ого швейного та вишивального обладнання у практичній діяльності та у ході виконання кваліфікаційних робіт сприяє професійному становленню студентів як майбутніх фахівців швейної галузі, вчителів трудового навчання та технологій.
# Олександр Щирбул 18.04.2018, 23:25
Публікація цікава й актуальна , оскільки розглядає як технологічний, так і методичний аспекти підготовки сучасних фахівців щвейної справи.
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись