• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

НОВИЙ СПОСІБ ВСТАНОВЛЕННЯ НАЯВНИХ РОСЛИННИХ ЖИРІВ В МОЛОКОПРОДУКТАХ

Сидорова Л.П.1, Мінаєва Ю.А.2

1- доцент кафедри аналітичної хімії;

2- студентка.

Дніпровський національний університет

імені Олеся Гончара

м. Дніпро, Україна

 

Розроблено новий спосіб комплексного хроматографічного однозначного встановлення фальсифікації молокопродуктів, який включає аналіз масложирової продукції з метою встановлення її натуральності за трьома критеріями одночасно: визначення загального жирно-кислотного складу (ЖКС),  складу стеринової фракції та вмісту транс-ізомерів жирних кислот.

Детальніше

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись