• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Ректор університету Євген Соболь про допомогу біженцям в гуртожитках, роботу майстерень та їдалень ЦДПУ ім. В. Винниченка

Ректор університету Євген Соболь про допомогу біженцям в гуртожитках, роботу майстерень та їдалень ЦДПУ ім. В. Винниченка

14-ий день. Триває робота!

Зараз трохи стих потік людей, що знаходили прихисток в гуртожитках університету. За ці дні близько 350-ти людей змогли в нас відпочити, оговтатись, щоб продовжувати свій шлях далі. Однак чимало залишились. Ми їх підтримуємо усім необхідним. Бо ж вирушали в дорогу вони екстрено, часом людям бракує найнеобхіднішого.

Кипить у всіх значеннях слова робота на кухнях наших їдалень. Вмілі кухарі дбають про те, щоб вояки були ситими. Готують не тільки смачно. Вкладають в роботу любов і віру в ПЕРЕМОГУ!

У майстернях чути постійний стукіт швейних машин. З-під рук кравчинь виходять речі, які зараз найнеобхідніші військовим.

ДЯКУЮ! Це головне, що хочу сказати колегам і студентам, які зробили усе це можливим. За вперту самовідданість, за відсутність страху і паніки в очах. Навіть, коли оголошують повітряну тривогу.

Дивлюсь на вас, і впевненість ще більшою стає, що ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись