• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
В ЦДПУ провели фізкультурно-оздоровчу акцію для дітей

В ЦДПУ провели фізкультурно-оздоровчу акцію для дітей

28 травня 2022 року на стадіоні  факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбулася фізкультурно-оздоровча акція з нагоди Міжнародного дня захисту дітей "Здорове майбутнє", яка зібрала десятки дітей міста, зокрема і дітей з числа внутрішньо та тимчасово переміщених осіб.

З привітальним словом до учасників звернулися ректор університету Євген Соболь та в.о. начальника управління молоді та спорту Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Щетина.

Діти гралися у різноманітні спортивні ігри, брали участь в естафетах та змаганнях, а також у заняттях з кросфіту та брейк-дансу.

Дякуємо нашим друзям та партнерам за організацію спортивних та розважальних локацій: Кіровоградському обласному центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», керівнику обласного відділення федерації настільного хокею Володимиру Куделі, очільнику обласної федерації з брейк-дансу Євгену Мочерняку, тренеру з функціонального кросфіту Сергію Ткачу.

А на завершення акції усіх учасників пригостили морозивом від ТОВ «Ласка».

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись