• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Розпочалися заняття в межах безкоштовних курсів вивчення української мови

Розпочалися заняття в межах безкоштовних курсів вивчення української мови

26 вересня 2022 року в ЦДПУ ім. В. Винниченка розпочалися заняття в межах безкоштовних курсів вивчення української мови в м. Кропивницькому.

Зі слухачами поспілкувалися уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь та ректор університету Євген Соболь, які висловили своє захоплення рішенням слухачів поглибити знання з української мови. Розказали про сам проєкт безкоштовних курсів та побажали усім натхнення й цікавих занять.

Під час першого заняття під керівництвом в. о. завідувача кафедри української філології та журналістики Ольги Кирилюк слухачі курсів дізналися, які засоби роблять українську милозвучною, і навчилися їх використовувати у своєму мовленні.

Проведення безкоштовних курсів стало можливим за підтримки Кіровоградської обласної військової адміністрації.

Нагадуємо: стати слухачами курсів можуть внутрішньо переміщені особи, а також усі мешканці м. Кропивницького та області, які хочуть поглибити свої знання з української мови.

Текст виступу Уповноваженого із захисту державної мови Тараса Креміня за лінком: https://mova-ombudsman.gov.ua/news/taras-kremin-vidkryv-universytetski-movni-kursy-u-kropyvnytskomu

Усі охочі можуть звертатися за телефонами: 067 964 7433, 050 465 4417.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись