• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Просвітницькі матеріали щодо мінної безпеки

Просвітницькі матеріали щодо мінної безпеки

Враховуючи важливiсть питання, та з метою надання здобувачам освіти достовiрної iнформацiї про вибухонебезпечнi предмети, їх види, формування навичок безпечної поведiнки при знаходженнi вибухонебезпечних та незнайомих предметiв, ознайомлюємо педагогiчних працiвникiв та здобувачiв освiти з вiдеоматерiалами, присвяченими мiннiй безпецi, та розмiщуємо вказанi матерiали на доступних iнформацiйних ресурсах: офiцiйному сайті закладу, у соцiальних мережах та на платформі YouTube.

Метою розробки та поширення цих матерiалiв є нагадування про те, що третина Украiни замiнована або забруднена рештками зброї й технiки внаслiдок вiйни. Тож мінна небезпека нинi загрожуе кожному - як дорослим, так i дiтям. Дiти та дорослі мають знати, як виглядають мiни-пастки, мiни-розтяжки та iншi їх види, та як дiяти, коли знайшов міну. У цих вiдео - правила поведiнки, якi можуть вберегти життя.

Дані відео створені міністерством інтеграції тимчасово окупованих територій України спiльно з партнерами - проектом Dovidka.info та благодiйною органiзацiею "Смарт ангел".

З текстом звернення міністерства інтеграції тимчасово окупованих територій України можна ознайомитись за посиланням

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись