• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Звітна наукова конференція викладачів за 2014 рік

P10600423 березня 2015 року в актовій залі університету відбулося пленарне засідання звітної наукової конференції викладачів за 2014 рік.

З науковою доповіддю “Принципи побудови універсальних навчальних комплексів” виступив доктор педагогічних наук, професор кафедри теорії та методики технологічної освіти, охорони праці та безпеки життєдіяльності М.В. Анісімов.

Проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, професор М.І. Садовий виступив з інформацією про підсумки науково-дослідної діяльності КДПУ ім. В.Винниченка у 2014 році.

У звітному році університет працював у непростій ситуації, проте колектив показав високу зібраність, виявив колективну відповідальність кожного за належну організацію навчально-виховного процесу. Університет продовжував нарощувати свій науковий потенціал. За рейтингом вищих навчальних закладів України в реферативній базі даних та наукометричій платформі SciVerseScopus університет посів 96 місце (4-е серед педагогічних університетів), за міжнародним рейтингом українських університетів за рівнем інтернет-присутності (Webometrics) університет посідає 55 місце серед 297 вузів України, за рейтингом «Топ-200 Україна» університет займає 125 місце серед 200 університетів України.

За підсумками науково-дослідної діяльності у 2014 році ректор університету, доктор філологічних наук, професор О.А. Семенюк нагородив грамотами колективи кафедр, які посіли І-ІІІ місця (кафедру української літератури — за зайняте І місце, кафедру фізики та методики її викладання — за зайняте І місце, кафедру правознавства — за зайняте ІІІ місце) та викладачів, визнаних кращими науковцями (Гриценка В.Г. -- у галузі юридичних наук, Радул О.С. -- у галузі психолого-педагогічних наук, Клочека Г.Д. -- у галузі філологічних наук, Колоскову Ж.В. -- у галузі мистецьких наук, Величка С.П. -- у галузі фізико-математичних наук, Язловецького В.С. - у газі фізичного виховання і спорту, Білоуса О.М. -- у галузі іноземної філології, Калініченко Н.А. -- у галузі природничо-географічних наук).

Інформація надана Науковим відділом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись