• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Випускника педагогічного університету обрали лауреатом премії Є.Маланюка 2017 року

09 січня  2018 року відбулося засідання конкурсної комісії обласної літературної премії імені Євгена Маланюка. Як повідомляє Кіровоградська обласна рада,  основним питанням порядку денного було обрання лауреатів обласної премії за 2017 рік.

01 12 1

За результатами  таємного голосування  члени конкурсної комісії обласної літературної премії Євгена Маланюка обрали лауреатів премії за 2017 рік.

В номінації “Поезія ( в тому числі драматичні твори і переклади)”  за книгу “Півкроки” отримав випускник факультету філології та журналістики — Артем Луценко.

Молодий поет, який точно знає, що поезія змінює світ, розповів “Університетському меридіану” про премію.

  • Артеме, скажи будь-ласка, чи очікував ти, що станеш лауреатом премії?
  • Премія — це відповідальність. Я тепер не можу писати гірше, а повинен удосконалюватись. Період “Півкроків” для мене закінчується. Відчуваю, що готовий почати роботу над новим проектом. Я розумів, що конкуренція буде високою, але також відчував, що можу стати лауреатом.
  • А для тебе особисто “Півкроки” - це що? Знаю, що присвятив дружині книжку.
  • “Півкроки” - це моя перша самостійна книга. Це і успіх, і моменти, над якими потрібно працювати. Дружині присвячую всі успіхи і перемоги.

02 лютого 2018 в Кіровоградській обласній науковій бібліотеці імені Д.І. Чижевського, відбудеться  урочистий  захід,  присвячений дню народження Євгена Маланюка. Під час урочистостей буде вшановано лауреатів обласної літературної премії імені Євгена Маланюка за 2017 рік.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись