• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

2 – 4 лютого 2018р. в м.Бахмут Донецької області відбувся 2 тур чемпіонату з волейболу

Друга ліга (чоловіки). 2-й тур. У лідери виривається ФФВ ЦДПУ, Вчорашні аматори із Кропивницького демонструють досить серйозні турнірні амбіції.

Як ми вже розповідали, учасники другої ліги переслідують різні цілі. Одні, як, наприклад, команда КДЮСШ №1 з міста Бахмут (вона представлена виключно волейболістами 2003 року народження), награють перспективну молодь на майбутнє. Другі просто грають заради того, щоби підтримати гарну фізичну форму та приємно провести час у спортивному колі однодумців. А треті перевіряють власні сили та готовність «засвітилися» в наступному сезоні у першій лізі. Здається, саме до таких належить колектив факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені В. Винниченка (ФФВ ЦДПУ) із Кропивницького, який після 2-го туру дещо несподівано очолив турнірну таблицю групи Б…

IMG 1004

Матчі першого туру, які відбулися якраз у Кропивницькому, показали спроможність студентського колективу штурмувати серйозні вершини. Зокрема, він обіграв більш досвідчених земляків із «Обленерго». Але один окремий успіх – ще не традиція. І зараз хорошою перевіркою власних сил став поєдинок із ВК «Нікополь», який також явно не збирається пасти задніх.

Це протистояння вийшло дуже захоплюючим. Чотири партії сильнішого не виявили. Причому якщо нікопольці свої сети вигравали на хвилях завидного куражу, то їхні суперники – завдяки стійкому характеру на «більше-менше». А вже на тай-брейку і самі виявили спроможність впевнено диктували на майданчику власні умови.

IMG 1005

Серед підопічних тренерського дуету Руденко – Мартишевський варто виділити діагонального Владислава Валіхновського, ліберо Олександра Фалєєва та капітана – зв’язуючого Олександра Забілястого. Саме вони у кульмінаційні моменти дошкуляли опонентам найбільше.

Оскількі інші суперники у групі – юні спортсмени Донецького вищого училища олімпійського резерву імені Сергія Бубки (ДВУОР) – серйозної конкуренції більш досвідченим скласти не змогли, то ФФВ ЦДПУ набрав загалом 11 очок (у ВК «Нікополь» тепер в активі 10 очок) і став чекати новин із Києва де проходили ігри команд нашої підгрупи студентів з НУБіП та ДЮСШ – Орбіта які відповідно посідають після ІІ-го туру третє та четверте місце.

У першій грі з господарями, наша команда отримала впевнену перемогу з рахунком 3:0, кращим гравцем колегія суддів визнала гравця першого темпу – Чаповського Олександра.

IMG 1006

У другому ігровому дні ми зустрічалися з досвідченою командою з Нікополя, це вже друга наша зустріч, вперше грали у Кривому розі на ювілейному турнірі «Динамо» про який детальніше вже говорилось на нашому сайті. В обох сутичках ми виходимо переможцями. У неділю четвертого лютого гра була досить напруженою,якщо перша і друга партія була за нами, то у другій та четвертій суперник встановлював рівновагу у рахунку партій. Лише у п’ятій партії нам вдалося відірватись на п’ять пунктів і довести справу до звитяги. У цій грі кращим гравцем визнано доігровщика – Сокуренка Дмитра.

Наступний тур відбудеться 9-11 березня у Кропивницькому, чекаємо на свого вболівальника і представляємо вашій увазі турнірну таблицю.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись