• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
lib_logo

Бібліотека ЦДУ ім. В.Винниченка

«Україна: мережива застиглих віків»

«Україна: мережива застиглих віків»

Яка багата наша земля,
Скарбувати і скарбувати її,
Вбираючи в себе дух її,
Розлитий так широко степом.
Т.В. Компаніченко

З метою формування національної самосвідомості та історичної пам’яті українського народу, збереження унікальних пам’яток архітектури, пропонуємо до Вашої уваги наступну рубрику нашої історичної подорожі «Україна: застиглі мережива віків».

Наша країна – це країна з багатою культурною спадщиною і безліччю неповторних місць, у яких все дихає історією й духом українського народу. І невід’ємною частиною цього духовного скарбу є величні храми, собори, замки, фортеці та палаци, що вже не одне століття височіють над повсякденністю наших легендарних міст.

В рамках святкування 30-річчя Незалежності України бібліотека презентує наступну рубрику історичної подорожі «Україна: застиглі мережива віків», яка чекає на Вас в універсальному читальному залі.

Представлена Вашій увазі література висвітлює складний, але величний шлях пройдений Україною, залишивши для нащадків історичні та архітектурні скарби. Український народ дбайливо зберігає витоки своєї культури, залучаючись до неї, щоб осягнути її глибину й отримати незабутні враження.

Зодчий нашого міста

Працівники бібліотеки подорожували козацькими шляхами: Чигирин, Суботів, Холодний Яр

Вітаємо студентів, співробітників та мешканців міста зі святом!

Духовна святиня Київської Русі

«Від тризуба до лелеки»

Місто на сивому Інгулі

А подорожі ще будуть...

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись