Заходи спрямовані на запобігання корупції

Щодо презентації результатів пілотного проєкту з мінімізації корупційних ризиків

Щодо презентації результатів пілотного проєкту з мінімізації корупційних ризиків

Міністерство освіти і науки в рамках  програми USAID «Справедливість для всіх» запросило 25 січня 2024 року Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка на онлайн-захід, присвячений презентації результатів реалізації пілотного проєкту з мінімізації корупційних ризиків у трьох правничих школах України. Наш навчальний заклад представляла уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції в університеті, доцент Олена Окопник.

Мета програми USAID «Справедливість для всіх» полягає у  просуванні ідеї справедливості для всіх через зміцнення системи правосуддя, послуг у сфері юстиції та залучення суспільства, щоб забезпечити адекватне реагування на правові проблеми та потреби українців у правосудді.

На основі програми USAID за консультацій із Офісом доброчесності НАЗК відібрала три правничі школи для участі в пілотному проєкті: Запорізький національний університет, Ужгородський національний університет, Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна.

Під час заходу учасники різних навчальних закладів (близько 135) дізналися про результати та досвід реалізації трьома правничими школами України пілотного проєкту з мінімізації корупційних ризиків і формуванні культури нульової толерантності до корупції, обговорили підготовлені експертами рекомендації та з’ясували готовність до впровадження наданих рекомендацій.

Із повним звітом «Про результати пілотного проєкту з надання підтримки трьом правничим школам україни в мінімізації корупційних ризиків і формуванні культури нульової толерантності до корупції» можна ознайомитися за посиланням нижче.

Сподіваємося, що інформація, отримана під час зустрічі, стане у пригоді нашому університету при плануванні та впровадженні антикорупційних заходів.

Дякуємо організаторам за цікаву та корисну інформацію.

Презентація результатів пілотного проєкту з мінімізації корупційних ризиків в трьох правничих школах України

Звіт про результати пілотного проєкту з надання підтримки трьом правничим школам України в мінімізації корупційних ризиків і формуванні культури нульової толерантності до корупції

Уповноважена особа з питань запобігання та
виявлення корупції в університеті, доцент Олена Окопник