Оголошення

Вельмишановні пані і панове, дорогі колегині і колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у ХV Міжнародній науково-практичній конференції «Мови і світ: дослідження та викладання», яка відбудеться 25 березня 2021 року на факультеті іноземних мов Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка (ЦДПУ) міста Кропивницький (В РЕЖИМІ ОНЛАЙН НА ПЛАТФОРМІ Google meet)

До участі в конференції запрошено провідних фахівців З УКРАЇНИ НА ІНШИХ КРАЇН ЄВРОПИ І СВІТУ.

ДО ПОЧАТКУ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ планується опублікування статей у Наукових записках Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Серія Філологічні науки.

Збірник внесено до наукових фахових видань УКРАЇНИ з філологічних наук та проіндексовано в міжнародних науково-метричних базах: INDEX COPERNICUS (IC), Google Scholar.

Електронну версію збірника включено до баз Національної бібліотеки України ім. В.І.Вернадського. Редакція журналу здійснює отримання та реєстрацію DOI для статей.

УСІ УЧАСНИКИ КОНФЕРЕНЦІЇ МАЮТЬ МОЖЛИВІСТЬ ОПУБЛІКУВАТИ МАТЕРІАЛИ У НАУКОВИХ ЗАПИСКАХ ЦДПУ, ВИСТУПИТИ ПІД ЧАС СЕКЦІЙНИХ ЗАСІДАНЬ ТА ОТРИМАТИ ПІДТВЕРДЖЕННЯ УЧАСТІ У МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ У ФОРМІ СЕРТИФІКАТУ.