Оголошення

ІІ Всеукраїнський форум Рад молодих вчених

ІІ Всеукраїнський форум Рад молодих вчених

Рада молодих учених при МОН України запрошує до участі у ІІ Всеукраїнському форумі Рад молодих вчених, – ради молодих учених областей, міст та закладів вищої освіти/наукових установ, а також молодих вчених, зацікавлених у діяльності рад молодих вчених в інституціях, які вони представляють.

ІІ Всеукраїнський форум Рад молодих вчених буде відбуватися у два етапи:

1. Етап 1.

3-5 серпня 2021 р. Учасники: запрошені представники з рад молодих вчених обласних адміністрацій (офлайн) та усі зареєстровані бажаючі (онлайн).

Порядок денний: 1) формування проєкту модельної регіональної (територіальної) програми науково-технічного розвитку; 2) інші питання щодо діяльності рад молодих вчених.

2. Етап 2.

29 вересня 2021 р. Учасники: усі зареєстровані бажаючі (онлайн/офлайн).

Порядок денний: 1) Проблеми діяльності рад молодих вчених; 2) Перспективи діяльності рад молодих вчених; 3) погодження проєкту модельної регіональної (територіальної) програми науково-технічного розвитку; 4) інші питання щодо діяльності рад молодих вчених.

Етап 2 Форуму відбудеться в Міністерстві освіти та науки України за адресою: м. Київ, бульвар Шевченка, 16 за участі представників Міністерства освіти і науки України та Ради молодих учених при МОН України.

Реєстрація за посиланням до участі у 1 етапі (онлайн+офлайн): https://forms.gle/kGjsb8TJ5ANsnKCw6 до 1 серпня 2021 року.

Реєстрація за посиланням до участі у 2 етапі (онлайн+офлайн): https://forms.gle/kGjsb8TJ5ANsnKCw6 до 21 вересня 2021 року.

Інформацію надано радою молодих вчених