Оголошення

Запрошуємо на підготовчі курси до Зовнішнього незалежного оцінювання!

На курси приймаємо учнів 11 класів загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних навчальних закладів, вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, а також випускників минулих років.

Підготовка здійснюється з усіх загальноосвітніх дисциплін, які виносяться на зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) та вступні випробування, творчі конкурси.

Навчання відбувається у формі теоретичних і практичних занять, тестувань та самостійної роботи під керівництвом викладачів.

kursi

Підготовку здійснюємо за такими предметами ЗНО (за вільним вибором абітурієнта) : українська мова; українська література; історія України; математика; іноземна мова; хімія; біологія; географія; фізика. А також до творчих конкурсів з фізичної культури; з хореографії; з образотворчого мистецтва; з декоративного мистецтва, реставрації.

Програми навчальних занять на підготовчих курсах та методика їх проведення орієнтовані  на поглиблення знань з предметів ЗНО, з чіткою орієнтацією на вимоги Державного стандарту базової повної освіти та технологій Українського центру оцінювання якості освіти. Термін навчання: 3 місяці (березень, квітень, травень).Запис на курси триває!

За більш детальною інформацією звертатися: м. Кропивницький, вул. Шевченка, 1 навчальний корпус №5, кабінет 113. Тел.: 067-964-74-33; 050-465-44-17.