fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Онлайн лекції від Ukraine Global Faculty

Онлайн лекції від Ukraine Global Faculty

Викладачі та студенти кафедри природничих наук і методик їхнього навчання дбають про розвиток власних професійних компетентностей і є активними учасниками різних навчальних програм, конференцій, лекцій, семінарів, вебінарів тощо. Одним із таких заходів є онлайн лекції, які організовує Ukraine Global Faculty (UGF).

UGF – це некомерційна ініціатива, яка координується некомерційною благодійною організацією K.FUND та працює під патронатом Міністерства освіти і науки України за підтримки Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти та грантового фінансування Українського фонду стартапів.

Так, 20 жовтня 2023 року викладачі та здобувачі освіти ОП «Середня освіта (Природничі науки)» ОКР «Бакалавр» прослухали онлайн лекцію доцента Техніон-Корнельського інституту Джейкобса в Корнельському університеті та факультету комп’ютерних наук Корнельського університету, доктора філософії Volodymyr Kuleshov «Advanced Supervised Learning: Deep Neural Networks».

Під час лекції було наголошено, що багато з найбільш вражаючих останніх проривів у машинному навчанні стали можливими завдяки розробці глибоких нейронних мереж. На лекції разом зі спікером ви зможете дослідити цей тип алгоритмів, зокрема згорткові нейронні мережі.

Інформацію надано кафедрою природничих наук та методик їхнього навчання