fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Профорієнтаційні заходи факультету

Профорієнтаційні заходи факультету

Напередодні вступної кампанії важливо ознайомити майбутніх абітурієнтів з особливостями навчання у Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка. З цієї нагоди викладачі кафедри інформатики, програмування, штучного інтелекту та технологічної освіти разом із колегою з кафедри природничих наук відвідали Дмитрівську, Приютівську об’єднані територіальні громади та м. Олександрія.

Зустрічі з випускниками уможливили ознайомлення з особливостями вступної кампанії,  унікальністю освітніх програм університету, можливістю і перспективами навчання та подальшого працевлаштування. Зокрема, в.о. завідувача кафедри інформатики, програмування, штучного інтелекту та технологічної освіти професор Людмила Чистякова у Дмитрівському ліцеї імені Т.Г.Шевченка зустрілася з учнями 11-А та 11-Б класу, ознайомила з факультетами та спеціальностями університету, особливостями навчання та культурного, громадського життя, розповіла про традиції якісної освіти (як підтвердження, більшість учителів – випускники нашого ЗВО), можливість проживання у сучасних та затишних гуртожитках тощо. Ці самі питання та шляхи більш тісної співпраці з громадою були обговорені з головою Дмитрівської ОТГ Наталією Стиркуль, яка підтримує ініціативи у межах угоди про співпрацю з ЦДУ ім. В. Винниченка, зацікавлена у розширенні напрямків спільних заходів.

Завідувачка секції технологічної та професійної освіти доцент Оксана Абрамова та доценти Наталя Мироненко, Едуард Сірик та голова студентської ради факультету Каріна Тимкович провели профорієнтаційні зустрічі з учнями та вчителями закладів освіти нашої області: ліцеї №10 та №17  Олександрійської міської ради, Користівському та Цукрозаводському ліцеях Приютівської селищної ради Олександрійського району.

Сьогодні важливо зорієнтувати молодь, адже у широкому виборі не просто зробити правильний вибір. Переконуємо, що ЦДУ ім. В. Винниченка – найкращий!