fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Зустріч із учнями Кропивницького вищого професійного училища

Зустріч із учнями Кропивницького вищого професійного училища

Із великою зацікавленістю здобувачі освіти Кропивницького вищого професійного училища, які оволодівають найсучаснішими знаннями у сфері обробки інформації та програмного забезпечення, розробки, розміщення і супроводу Веб-сайтів, пошуку інформації, радіомеханіки, схемами електронних теплотехнічних приладів, автоматики та ін. провели 22 квітня 2024 року зустріч-дискусію з докторами наук, професорами кафедри математики та цифрових технологій Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка: Наталією Пасічник, Ренатом Ріжняком, Миколою Садовим, Оленою Трифоновою.

Слухачі ознайомилися з кадровим складом кафедри математики та цифрових технологій, особливостями освітнього процесу з математики та статистики в університеті, можливостями осягнути їх методи, перспективами працевлаштування не лише у закладах освіти, а й у інших галузях.

Здобувачам освіти училища було продемонстровано перспективи з напрямку цифрових технологій: схеми запалювання та мигання світлодіодів на Ардуіно, способи створення комп'ютерної програми для такого процесу. Частина юнаків та дівчат були залучені безпосередньо в аудиторії до управління роботами, які виготовлені студентами університету.

Успішно керувала роботами заступник директора училища Наталія Кривенко. До такої практики залучався й директор училища Олександр Рацул.

Ця зустріч надовго запам'ятається усім її учасникам.

Інформацію підготували проф. Наталя Пасічник, проф. Ренат Ріжняк, проф. Микола Садовий, проф. Олена Трифонова