Студентська рада Університету

Студрада факультету педагогіки, психології та мистецтв взяла участь у проєкті UPSHIFT за підтримки UNICEF та іспанського уряду

Студрада факультету педагогіки, психології та мистецтв взяла участь у проєкті UPSHIFT за підтримки UNICEF та іспанського уряду

Студенти факультету педагогіки, психології та мистецтв розробили та представили на конкурсі грантів проєкт, спрямований на підтримку студентів-психологів в отриманні додаткової практики.

"СУПП" - система універсальних психологічних послуг, на базі якої студенти психологи матимуть можливість спробувати себе в різних напрямках психологічної діяльності, допомогти в покращенні психічного стану населення та популяризації роботи психолога.

Команда пройшла всі етапи відбору у конкурсі, що його організувала UPSHIFT за підтримки UNICEF, та на початку листопада протягом 4 днів у рамках буткемпу працювала разом з ментором та експертами, отримувала нові знання та обговорювала всі деталі проєкту.

Учасники конкурсу кажуть: «Такий чудовий досвід та незабутні чотири дні посилили мотивацію та енергійність команди, тож тепер ми приступаємо до реалізації та популяризації нашого проекту. Тема актуальна, як ніколи раніше - надання психологічних послуг. Буде цікаво!».

Вітаємо студентів та бажаємо не зупинятися на досягнутому! Творчість, небайдужість, проактивність — запорука не тільки цікавого студентського дозвілля, але й успішного формування молодого фахівця, його реалізації у майбутній професії. Так тримати!