istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Профорієнтація в дії: викладачі кафедри права та правоохоронної діяльності зустрілися з учнями 11-х класів Гімназії «Сучасник»

Профорієнтація в дії: викладачі кафедри права та правоохоронної діяльності зустрілися з учнями 11-х класів Гімназії «Сучасник»

З наближенням нового календарного року ми повільно й впевнено наближаємося до початку нової вступної кампанії – для випускників це час, коли вони остаточно визначаються з омріяними закладами вищої  освіти та спеціальностями, за якими вже незабаром розпочнуть навчання. У свою чергу, викладачі кафедри права та правоохоронної діяльності факультету історії, бізнес-освіти та права роблять все належне для того, аби зацікавити абітурієнтів вступати саме до нашого університету, на наш факультет.

Отже, 14 листопада 2022 року в рамках профорієнтаційної роботи відбулася зустріч з учнями 11-х класів Гімназії «Сучасник».

З вітальним словом до абітурієнтів звернулася, в.о. завідувача кафедри права та правоохоронної діяльності, кандидат юридичних наук, доцент Тетяна Мілова. Доктор педагогічних наук, професор кафедри права та правоохоронної діяльності Лілія Рябовол акцентувала увагу на принципах студентоцентрованого навчання в університеті, розповіла про активну співпрацю зі стейкхолдерами.

У ході зустрічі аспірант кафедри права та правоохоронної діяльності Владислав Крушеніцький презентував факультети та освітні програми, які пропонує наш університет для навчання.

Презентуючи спеціальність «081 Право», абітурієнтам розповіли про насичене цікавими подіями практико-орієнтоване навчання, яке включає в себе участь у роботі Юридичної клініки «Artium De Lex», розгляд судових кейсів, зустрічі з адвокатами, круглі столи, конференції. Представники юридичної клініки «Artium De Lex» Олександр Кодема та Катерина Русіна розповіли про структуру та особливості функціонування юридичної клініки в сучасних умовах.

В свою чергу, Карина Мала, голова профкому студентів ЦДПУ розповіла учням про студентське життя, адже це не лише навчання, а й конкурси, зустрічі, спортивні заходи. При цьому наші студенти активно допомагають ЗСУ, стають донорами, працюють волонтерами, чим наближають нашу перемогу!

Наприкінці зустрічі представники університету радо запросили абітурієнтів завітати до нашого університету 19 листопада 2022 року на «День відкритих дверей» і дізнатися більше про освітні програми та перспективи навчання в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка, зокрема на факультеті історії, бізнес-освіти та права!