istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Факультет історії, бізнес-освіти та права отримав подяку від Регіонального центру з надання БВПД у Кіровоградській та Миколаївській областях

Факультет історії, бізнес-освіти та права отримав подяку від Регіонального центру з надання БВПД у Кіровоградській та Миколаївській областях

8 грудня 2022 року здобувачі освітньої програми «Право» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, викладачі кафедри права та правоохоронної діяльності факультету історії, бізнес-освіти та права, студенти-консультанти юридичної клініки «Artium de Lex» відвідали захід Legal meet — «Правова допомога поруч» присвячений Всеукраїнському дню безоплатної правової допомоги, що проходив у Громадському офісі Кіровоградської обласної військової адміністрації.

Ініціатором заходу став Регіональний центр з надання БВПД у Кіровоградській та Миколаївській областях.

Регіональний центр з наданя БВПД у Кіровоградській та Миколаївській областях представив кращі здобутки та досягнення системи безоплатної правової допомоги, особливості правового захисту громадян в умовах воєнного стану, проєкти та успішні кейси.

Учасники заходу активно дискутували стосовно розвитку правової освіти та презентували надбання в області правового захисту вразливих та соціально незахищених верств населення. 

Факультет історії, бізнес-освіти та права ЦДУ імені Володимира Винниченка отримав подяку від Регіонального центру з надання БВПД у Кіровоградській та Миколаївській областях за активну співпрацю та вагомий внесок у сфері правопросвітницької роботи, підвищення правової культури та освіченості населення з нагоди Всеукраїнського дня безоплатної правової допомоги. Щиро вдячні за високу довіру та оцінку нашої співпраці.