istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Правопросвітницький захід «Права та обов’язки неповнолітніх при затриманні поліцейськими» для учнів Високобайрацької гімназії

Правопросвітницький захід «Права та обов’язки неповнолітніх при затриманні поліцейськими» для учнів Високобайрацької гімназії

24 лютого 2023 року здобувачі освітньої програми «Право» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (студенти 4 курсу) факультету історії, бізнес-освіти та права, які проходять виробничу практику на базі юридичної клініки «Artium de Lex» ЦДУ ім. В. Винниченка провели правопросвітницький захід у дистанційному форматі на тему «Права та обов’язки неповнолітніх при затриманні поліцейськими» для учнів 9 класу Високобайрацької гімназії.

Спікерами заходу виступили Зейналов Едуард та Ковтун Анастасія. Доповідачі висвітлили важливі аспекти правового захисту неповнолітніх осіб у випадку їх затримання поліцією, а також надали практичні рекомендації щодо дій неповнолітніх у подібних ситуаціях. Учні мали можливість задавати питання спікерам.

У ході зустрічі студенти також презентували спеціальності факультету історії, бізнес-освіти та права, ознайомили учнів з іншими факультетами та освітніми програмами Університету. Зустріч пройшла у теплий та невимушеній атмосфері.